Floor Baart, GZ psycholoog

Is psycholoog sinds 1995 en werkt de laatste 18 jaar in IJmuiden als cognitief gedragstherapeut. Zij werkte als cognitief gedragstherapeut (VGCT lid) bij PsyQ in Rotterdam, het diaconessen ziekenhuis in Leiden, het LAIC in Alkmaar en bij Argonaut in Amsterdam. 

Zij is bekend met alle therapievormen, waaronder CGT, EMDR, ACT, oplossingsgerichte therapie, schematherapie, kortdurende focale psychotherapie en vele andere methodieken en houdt haar kennis up to date door scholing, conferenties en congressen.

Daarnaast is zij supervisor en regiebehandelaar voor o.a. Mentaal Beter, Stichting de Linde en GGZ instelling Leven en Zorg en leidt zij basispsychologen en PIOG’s op als supervisor en werkbegeleider. 

Haar specialisatie is het geven van schematherapie.

BIG registratie 99060275825

lid van VGCT/NIP/NVGzP 

Steven van der Hoorn, GZ psycholoog

Is werkzaam als GZ-psycholoog en schematherapeut bij Psychologenpraktijk Velsen. Steven heeft jarenlange ervaring als therapeut van volwassenen en volgt op dit moment de psychotherapie opleiding bij GGZ Noord Holland Noord.

Zijn specialisatie is het geven van schematherapie.

BIG registratie 19918269025

lid van VGCT/NVGP/aspirant lid vereniging voor Schematherapie/aspirant lid EMDR vereniging Nederland

Elisabeth van Goolen, GZ psycholoog

Is werkzaam als GZ-psycholoog en heeft jarenlange ervaring als therapeut van volwassenen in de Gegeneraliseerde Basis GGZ. Zij is bekend met alle therapievormen, waaronder CGT, EMDR, ACT, oplossingsgerichte therapie, schematherapie, kortdurende focale psychotherapie, etc. Zij werkt voor zichzelf bij Psychologenpraktijk Velsen.

Big registratie 49918313325

Lid van NIP/NVGzP

Carola Grutter, GZ psycholoog

Is werkzaam als GZ-psycholoog en heeft jarenlange ervaring als therapeut van volwassenen. Zij is bekend met alle therapievormen, waaronder CGT, EMDR, ACT, oplossingsgerichte therapie, schematherapie, kortdurende focale psychotherapie, etc. Carola Grutter werkte jarenlang in Haarlem Noord in een eigen praktijk en werkt nu bij Psychologenpraktijk Velsen in de Gegeneraliseerde Basis GGZ.

Big registratie 69910573025

Ilona Kool, psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog

Is werkzaam als psycholoog bij Psychologenpraktijk Velsen gedurende haar opleiding tot GZ psycholoog. Zij doet intakes en behandelingen bij volwassenen in de Gegeneraliseerde Basis GGZ. Naast haar werkzaamheden bij Psychologenpraktijk Velsen werkt zij in een penitentiaire inrichting als psycholoog.

Lizette Kooreman, psycholoog in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt

Is werkzaam als psycholoog bij Psychologenpraktijk Velsen. Lizette werkt vooral met volwassenen, maar ook met jongeren die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en om verschillende redenen niet goed functioneren. Daarnaast houdt zij zich bezig met diagnostiek en loopbaanonderzoek via haar eigen bedrijf. Bij Psychologenpraktijk Velsen geeft zij therapie aan volwassenen.

Jorit van de Brug, psychologisch assistent

Jorit ondersteunt de psychologen van Psychologenpraktijk Velsen bij het afnemen van vragenlijsten en interviews ten behoeve van diagnostische vraagstukken. Naast haar werk voor Psychologenpraktijk Velsen werkt zij als coach/haptonoom via haar eigen praktijk, waar zij stress gerelateerde klachten behandelt en wandeltherapie geeft.