GZ-psycholoog

Floor Baart

 

Is psycholoog sinds 1995 en werkt de laatste 17 jaar in IJmuiden als cognitief gedragstherapeut. Zij werkte als cognitief gedragstherapeut (VGCT lid) bij PsyQ in Rotterdam, het diaconessen ziekenhuis in Leiden, het LAIC in Alkmaar en bij Argonaut in Amsterdam. 

 

Zij is bekend met alle therapievormen, waaronder CGT, EMDR, ACT, oplossingsgerichte therapie, schematherapie, kortdurende focale psychotherapie en vele andere methodieken en houdt haar kennis up to date door scholing, conferenties en congressen.

 

Daarnaast is zij supervisor en regiebehandelaar voor o.a. Mentaal Beter, Stichting de Linde en GGZ instelling Leven en Zorg en leidt zij basispsychologen en PIOG’s op als supervisor en werkbegeleider. 

 

Voor letselschade procedures en rechtbanken verricht zij medische expertises (neuropsychologisch en psychodiagnostisch onderzoek).

 

BIG registratie 99060275825

lid van NVGzP

GZ-psycholoog

Elisabeth van Goolen


Ik ben Elisabeth van Goolen. Ik heb ruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd, als volwassenen, en ouderen. Ik heb daarnaast veel ervaring in de langdurige zorg waarin ik cliëntsystemen heb behandeld op gebied van niet-aangeboren hersenletsel, neurodegeneratieve aandoeningen (zoals MS) en dementie. 


In gesprekken kom ik snel tot de kern en werk ik graag met concrete doelen op maat. Op deze manier kun je al snel stappen maken die verandering teweegbrengen.


Ik werk bij Psychologenpraktijk Velsen via mijn eigen praktijk Praktijk van Goolen en ben te bereiken op telefoonnummer: 06 54320205.