GZ-psycholoog/schematherapeut

Floor Baart

Is psycholoog sinds 1995 en werkt de laatste 18 jaar in IJmuiden als cognitief gedragstherapeut. Zij werkte als cognitief gedragstherapeut (VGCT lid) bij PsyQ in Rotterdam, het diaconessen ziekenhuis in Leiden, het LAIC in Alkmaar en bij Argonaut in Amsterdam. 

Zij is bekend met alle therapievormen, waaronder CGT, EMDR, ACT, oplossingsgerichte therapie, schematherapie, kortdurende focale psychotherapie en vele andere methodieken en houdt haar kennis up to date door scholing, conferenties en congressen.

Daarnaast is zij supervisor en regiebehandelaar voor o.a. Mentaal Beter, Stichting de Linde en GGZ instelling Leven en Zorg en leidt zij basispsychologen en PIOG’s op als supervisor en werkbegeleider.¬†

Haar specialisatie is het geven van schematherapie.

BIG registratie 99060275825

lid van VGCT/NIP/NVGzP

GZ-psycholoog/schematherapeut

Steven van der Hoorn

Is werkzaam als GZ-psycholoog en schematherapeut bij Psychologenpraktijk Velsen. Steven heeft jarenlange ervaring als therapeut van volwassenen en volgt op dit moment de psychotherapie opleiding bij GGZ Noord Holland Noord.

Zijn specialisatie is het geven van schematherapie.

BIG registratie 19918269025

lid van VGCT/NVGP/aspirant lid vereniging voor Schematherapie/aspirant lid EMDR vereniging Nederland 

GZ-psycholoog

Elisabeth van Goolen

Is werkzaam als GZ-psycholoog en heeft jarenlange ervaring als therapeut van zowel volwassenen als ouderen. Elisabeth werkt via haar eigen praktijk bij Psychologenpraktijk Velsen. Haar praktijk heet Praktijk Van Goolen.

Big registratie 49918313325

Lid van NIP/NVGzP