COACHING

Wilt u een coachingstraject starten dan zijn er de volgende mogelijkheden:

Persoonlijke effectiviteit 
zelfverzekerder worden, assertieve vaardigheden verbeteren, spreekangst of faalangst verminderen, etc.

Loopbaancoaching 
onderzoeken welke functie bij je past, hulp bij veranderingen op het werk, ondersteuning bij re-integratie, hulp bij werkproblemen, etc.

Lifestylecoaching
werken aan meer energie, de mentale en of fysieke conditie, beter in balans raken en de gezondheid of de slaap verbeteren, etc.

 
Stress- en vitaliteitscoaching
verminderen van stress door betere coping en afstemming op de draaglast, etc.

Dit zijn voorbeelden van hulpvragen waarbij een coach een goede waarde kan hebben. De lijst van voorbeelden is niet uitputtend. Ook voor andere problemen of doelen kan er coaching plaats vinden. 

TARIEVEN

Kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek worden de problemen, klachten en doelstellingen besproken en wordt er een advies op maat gegeven. De kosten bedragen 75 euro inclusief BTW*

Een los coachingsgesprek
Er kan op elk tijdstip een los coachingsgesprek gekocht en geboekt worden. Ook voor follow up gesprekken. De kosten bedragen 125 euro voor 45 tot 60 minuten inclusief BTW*

Een coachingstraject van 5 sessies
Een coachingstraject van 5 sessies kan gekocht en geboekt worden. De kosten bedragen 500 euro voor 5 coachingsgesprekken van 45 tot 60 minuten inclusief BTW*

* U krijgt van de coaching een factuur inclusief de BTW mee voor uzelf of indien gewenst de werkgever. De coaching wordt ingepland op dagen en tijden dat beide partijen beschikbaar zijn. Restitutie van coachingsgesprekken is niet mogelijk.

BETAAL ONLINE

Op eenvoudige wijze kun je je coachingsgesprekken zelf boeken. U schrijft zich in via dit formulier en na betaling van uw coachingsgesprek neem ik contact met u op voor een afspraak. Dit kan zowel face to face, telefonisch of via beeldbellen. Zo heeft u snel hulp en kunt u zelf bepalen of u een coachingsgesprek wenst. U heeft voor coaching geen toestemming nodig van uw zorgverzekeraar of arts. U kunt alles zelf regelen!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]